2010-08-15

Flyttångest

Har en klump av vemod i halsen idag. I en dryg veckas tid har både jag och P gått runt här i Stugan och bara längtat hem - det har regnat, jag har jobbat och där hemma står vårt varma, sköna hem och bara väntar på oss. Vi brukar utan problem vara kvar i Stugan till Stugsista, men redan förra helgen bestämde vi att vi flyttar hem i dag.

Men nu när det är sista dagen känns det helt plötsligt lite... ångestfyllt. Det är en fantastisk dag idag - solen skiner, det är varmt i luften trots västanvinden och allt är bara så himla vackert att det gör ont! Jag får lite panik, jag är ju inte klar här än!! Tomaterna har inte mognat, gurkan har massor med mer frukt att ge, jag har nyss börjat skörda potatis och lök, man kan fortfarande hitta smultron i slänten och blommorna bara exploderar av färg nu när den värsta högsommarvärmen äntligen gett sig.

Och då far vi hem?


Kommentarer
Postat av: alicia

sv: Hej! jag andvänder en systemkamera Olympus e-420. Jag vattenstämplar mina bilder på picmark.

Kul att du gillar mina bilder, jag blev jätteglad för din komentar!

2010-08-16 @ 15:02:36
URL: http://stoltblondiiiin.blogg.se/
Postat av: cecilia Bengtsson

Vilket underbart ställe ni verkar ha och så härligt med alla blommor och grönsaker. Det är lite vemodigt att sommaren går mot sitt slut!

2010-08-16 @ 16:25:34
Postat av: TinaO

@Alicia: du tar väldigt fina bilder! Ska också testa att "säkra" någon bild, bara för att ha testat! :)@Cecilia: Stugan är vårt vattenhål, en plats för andra prioriteringar än de som har en förmåga att bli vardagsmåsten.

2010-08-16 @ 21:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig

Min profilbild

RSS 2.0