2010-12-21

Darkness, walk with me

Soundtrack: "Bark at the moon" med Ozzy Osbourne.Har fått för mig att jag ska försöka fota i mörker. Helknäppt, jag vet, eftersom jag har en yttepytteliten halvgammal kompaktkamera som inte klarar sånt finlir. Men se, då kommer tjurskallen fram! Efter att ha knåpat, svurit och jävlats i veckor, jag är tydligen inte så stadig på handen som jag tror, knatade jag in på Expert häromdagen och höstade in ett litet GorillaPod. Och det är nice!

Ett av de första testen med stativet var när jag försökte mig på att visa hur mycket snö det faktiskt är här hemma - räcket är (tydligen) högre än standard, ca 75-80 cm högt. Och snön? Tja, strax därunder, då. ;) Stativet "knöt" jag fast runt handtaget på altantdörren. Funkade hyfsat.Hoppades i min enfald på en klar himmel någon gång under dagen eller kvällen, så jag kunde satsa på den där månförmörkelsen. Men, men, över Ö-vik ligger molnen tjocka. Och det snöar.

Kommentarer
Postat av: Marit

Det var ju ett smart litet stativ. Jag har samma problem med min mobilkamera. Nu under mörkaste vintern så blir de flesta bilder suddiga eftersom jag inte kan hålla stilla...

2010-12-22 @ 16:06:03
URL: http://www.maritjohansson.se/blogg
Postat av: TinaO

Ja, det är klurigt och riktigt självklart när man ser det! Men det kräver att kameran har en gäng, så du kan gänga fast den lilla plattan som man sen snättar fast på stativet. Vet inte om det funkar på en mobil då, men de flesta kompaktkameror har det.

2010-12-22 @ 19:26:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig

Min profilbild

RSS 2.0