2010-12-22

Lugnet

Soundtrack: "Your own sweet way" med Notting Hillbillies.Tittade bara snabbt på termometern i morse och bestämde mig sen för att skita i den tänkta långpromen och istället bara vägra att gå ut. Hade laddat ordentligt för en riktig hemmapysseldag med paketinslagning, elda som tusan i kaminen och dricka minst en liter glögg! Kanske en lussebulle också. Eller två.

Men så kom jag att tänka på julgranen! Den har liksom inte fått flytta in i huset än, utan har bott lite undanskuffad i boa i Stugan i ett och ett halvt år. Det går ju inte! Alltså: långkalsonger på och sen ratta Utyn inåt landet. Och varje gång jag kommer dit blir jag så himla glad! Jag blir lugn i själen och vill bara sätta mig ner och titta på ... ingenting. Vissa får den känslan när de är vid havet, det där lugnet som infinner sig.Jag hittar det där, i Stugan, i avskildheten och tystnaden.

Varje gång.Hyfsat med snö var det i alla fall, en bit upp ovanför knäna, faktiskt! Och ja, jag vet, mina knän är inte så jättehögt ovanför marken, men det är ändå ganska mycket snö. :P


Kommentarer
Postat av: Emma-Lou

Tina: Tack! Hoppas på att få se måååånga bilder hos dig imorgon då!Du verkar gilla att fota utöver vad jag ser i bloggen din! Härligt!

2010-12-22 @ 19:57:04
URL: http://emmalou.myshowroom.se
Postat av: TinaO

:)

2010-12-23 @ 09:31:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig

Min profilbild

RSS 2.0