2011-04-07

Aprilväder :)Tittade ut i morse och såg att det regnade. Äntligen!! :D Som jag har väntat och väntat... Fram med regnjackan och så på med stövlarna - visst är de underbara! ♥Tycker att regnet får oförskyllt mycket skäll, jag. Regn = snön försvinner ju supersnabbt ju = gräsmattor (där de finns) tittar fram = snart krattning = VÅR!! = vårkänslor = glädje!

Stod och tjuvkikade på en gy-tjej under förmiddagen som stod ute i småregnet och pratade i telefon. Hon stod precis på kanten till en stooor vattenpöl och småskvätte vatten med ena foten medan hon pratade. Så tittade hon upp, såg sig snabbt omkring och gjorde ett alldeles underbart jämfotahopp ut till mitten av pölen - vatten skvätte åt alla håll runt henne, hennes rosa Converse ändrade färg - och hon såg helt saligt lycklig ut.

Mer vattenplask åt alla!!

Kommentarer
Postat av: Marit Johansson

Snygga stövlar! När min 7-åring skulle på skolan häromdagen så sa jag att hon nog kunde skippa overallen och istället ta galonisarna eftersom det börjar bli så pass varmt. Då utbrast hon: "Ja äntligen, då kan jag hoppa i vattenpölarna!"

2011-04-08 @ 08:59:18
URL: http://www.maritjohansson.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig

Min profilbild

RSS 2.0