2011-04-15

Day 07 – Most underrated bookIbland dyker man helt oväntat på de där bokpärlorna - jag läste "Om jag kunde drömma" mest bara för att det tydligen var något som gick hem hos ungdomarna och då det är ganska enkelt att prata ut en bok som andra redan gillar kändes det som en bra idé. Nåja, vi vet ju hur det gick.

En annan pärla är "Hungerspelen" som jag började läsa helt övertygad om att det inte är min typ av bok. Hrm.

Och sedan finns det ju alla de andra pärlorna - "Patient 67", "Slumpvandring", "Den vidunderliga kärlekens historia" och "Harhjärta"! Vilken underbar bok!! Sedan finns det ju så många fler...


"Heart" av jcoterhals (CC)

Problemet med dem är att de faktiskt är uppmärksammade som de förtjänar. Platsar alltså inte här just nu.

Hm.

Jag är nog tydligen väldigt mainstream, jag. Och ändå måste jag ju säga något, så är ju reglerna i det här .

Hm, igen.

Efter en viss tvekan säger jag nog "Själens rum i vardagen" av Maria Küchen. Om inte annat för att jag lärde mig uppskatta att ha en pannkakssmet färdig i kylskåpet. Och att ha pressad citron och mosad banan till de färdiggräddade pannkakorna. Det är något som fler borde upptäcka. :)


Kommentarer
Postat av: Johanna L

Hej! Ifall du har påsklov, jag mejlade just en sak till din jobbadress. Om du inte är på jobbet i veckan som kommer så får du gärna höra av dig till min mejl. / Johanna

2011-04-16 @ 09:22:05
Postat av: TinaO

Jaha, och nu blev jag inte alls nyfiken...? Vi har lov efter påsk så jag kollar på måndag (om jag kan hålla mig) och hör av mig sen.Spännande :)

2011-04-16 @ 22:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig

Min profilbild

RSS 2.0